Elektra bedrijven & utiliteitsbouw

Elektra aanleggen bedrijven

Van Lokven Elektro? Dat levert gegarandeerd een verhelderend resultaat op.

Elektra bij bedrijven aanleggen, dat doen we zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw. Daarnaast realiseren we ook alle wensen op het gebied van elektra voor particulieren, woningbouwverenigingen en de utiliteitsbouw.

Heeft u een nieuw kantoorpand waar de elektriciteit moet worden aangelegd?
Wilt u oplaadpalen voor de elektrische auto’s van uw medewerkers realiseren?
Dienen er meer Wifi-punten te worden verwezenlijkt, zodat iedereen razendsnel online werkt? Wilt u uw verlichting verduurzamen naar ledverlichting?
Het pand van noodverlichting voorzien of het datanawerk uitbreiden?
Bij Van Lokven weten we hoe dat aan te pakken.

Met maar liefst vijftien jaar ervaring en het volgen van alle ontwikkelingen zijn we altijd op de hoogte van de laatste updates op het gebied van elektra. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs om uw wensen in kaart te brengen en een gratis advies uit te brengen.

Van Lokven Elektro: uw specialist op het gebied van elektra.
Van Lokven Elektro, Schijndel

Diensten van Lokven Elektro

Wifi-punten creëren en datanetwerk uitbreiden

Is het aantal medewerkers op kantoor de laatste tijd flink gegroeid waardoor u meer datapunten nodig heeft? Heeft u last van een haperende internetverbinding? Of wilt u de woningen van uw huurders van nieuwe Wifi-punten voorzien? Laat ons het voor u realiseren.

Verlichting verduurzamen | Ledverlichting | Tuinverlichting

Optimaal van uw huis en tuin genieten, zodat uw wooncomfort hoog is? Het begint met een lichtplan dat op een heldere manier in elkaar steekt. Vindt u het lastig om een lichtplan te maken? Wij helpen u daar graag bij. Ook denken we met u mee over eventuele noodverlichting, zodat u nooit in het donker komt te zitten.

Camera’s installeren

Camera’s laten installeren? Een veilige gedachte. We denken graag met u mee over het plaatsen van de camera’s en stellen deze vanzelfsprekend ook voor u af.

Laadpaal elektrische auto installeren

Het rijden in een elektrische auto wordt steeds populairder en dus groeit ook de vraag naar het laten aanleggen van laadpalen. Wilt u één of meerdere laadpalen laten plaatsen, zodat uw medewerkers de auto snel en eenvoudig onder werktijd kunnen opladen? Wij plaatsen ze op professionele wijze.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitdenken en realiseren van een lichtplan, het installeren en vernieuwen van meterkasten of het laten aanleggen van elektriciteit? Of heeft u een vraag over één van onze andere werkzaamheden? We staan u graag te woord en geven u op basis van uw wensen geheel vrijblijvend een advies.