Elektra particulieren | woningbouw

Elektra aanleggen particulieren

Van Lokven Elektro realiseert bij u thuis al uw wensen op het gebied van elektra. Heeft u een prachtige aanbouw gerealiseerd? Wij zorgen ervoor dat uw lichtplan en elektra op orde is. Wilt u een oplaadpaal voor uw elektrische auto of de meterkast vernieuwen, zodat uw nieuwe kookplaat of Quooker op de juiste manier wordt aangesloten? Met meer dan vijftien jaar ervaring en onze up-to-date kennis maken wij het mogelijk.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, tarieven of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken in indien gewenst vrijblijvend een offerte op te maken.

Van Lokven Elektro: uw specialist op het gebied van elektra.
Van Lokven Elektro, Schijndel

Onze Diensten

De meterkast vernieuwen

Wanneer u een nieuwe keuken met elektrische kookplaat en/of Quooker laat plaatsen, moet de elektra natuurlijk tiptop in orde zijn, zodat alles optimaal functioneert. Het vernieuwen van de meterkast behoort hierbij tot de mogelijkheden. Wij denken actief met u mee en voeren het op vakkundige wijze uit.

(Tuin)verlichting realiseren | Ledverlichting

Of het nu om de verlichting in uw woning of uw nieuwe aanbouw gaat; de juiste verlichting is een ware toevoeging voor uw huis en woongenot. Een lichtplan maken, is echter niet eenvoudig. Als expert op het gebied van zowel buiten- als binnenverlichting adviseren wij u graag. Tevens komen wij uw verlichting met ledverlichting graag verduurzamen.

Camera’s installeren

De beveiliging van uw huis opschalen? Met camera’s rondom het pand is uw thuis optimaal beveiligd. Bij Van Lokven Elektro denken we graag mee over het plaatsen en afstellen van camerabeveiliging. Een veilige gedachte.

Laadpaal elektrische auto installeren

Het rijden in een elektrische auto wordt steeds populairder en dus groeit ook de vraag naar het laten aanleggen van laadpalen. Heeft u een eigen oprit en zou u hierop graag een elektrische laadpaal realiseren? Wij komen deze graag op professionele wijze installeren.

Wifi-punten creëren | Uitbreiden datanetwerk

Razendsnel internetten. Het is tegenwoordig noodzakelijk. Woont u met meerdere mensen in een huis en heeft u last van een trage verbinding? Laat ons dit voor u bewerkstelligen.

Meer informatie

Bij Van Lokven is elektra onze absolute specialisatie. Wilt u graag elektra laten aanleggen, aanpassen of verleggen en bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen realiseren? Plan dan nu een gratis gesprek in waarbij we kunnen kennismaken en u geheel vrijblijvend adviseren.

Voor een adviesgesprek waarbij we uw wensen in kaart brengen, maakt u simpel en snel – telefonisch of via het contactformulier – een afspraak. Wilt u een vraag stellen of meer te weten komen over onze diensten? We vertellen u er graag meer over.