Over ons

Het gezicht achter

Bij Van Lokven Elektro krijgen we veel energie van het realiseren van de wensen van onze klanten en omdat wij daarbij een persoonlijke benadering ontzettend belangrijk vinden, stellen we ons op deze pagina graag aan u voor. Het gezicht achter ons bedrijf is Stefan van Lokven (33 jaar). Deze vrolijke, goedlachse Brabander is geboren in Den Dungen en knutselde als kind al met computers en geluidsinstallaties; dus de liefde en fascinatie voor techniek was al op jonge leeftijd bij hem gewekt. Na het afronden van de middelbare school begon hij als leerling monteur bij zijn eerste werkgever, waar hij vervolgens met veel plezier voor een periode van vijftien jaar alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Tijdens deze periode heeft hij veel ervaring op mogen doen en heeft zich – door middel van het volgen van cursussen – continu ontwikkeld. Begin 2021 besloot hij om zijn droom te volgen en een eigen bedrijf op te starten. Van Lokven Elektro werd een feit.

Van Lokven Elektro

Een prachtig vak

Stefan: ‘De techniek ontwikkelt zich razendsnel en staat nooit stil. Het is bovendien ontzettend breed waardoor je de mogelijkheid hebt om iedere dag bij te kunnen leren. Dit is wat me in mijn vak aantrekt en wat me elke dag weer enthousiast maakt om aan het werk te gaan. De plannen en wensen van mijn klanten realiseren om vervolgens hun stralende gezichten te zien, is daarbij de absolute kers op de taart.’

Van Lokven Elektro

Van Lokven Elektro is voornamelijk werkzaam in de regio Den Dungen, Schijndel, Veghel, Erp, Rosmalen en Den Bosch. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elektra. Van het vervangen van de meterkast en het aanleggen van elektriciteit voor beveiligingscamera’s tot het plaatsen van een laadpaal voor uw elektrische auto en realiseren van een optimaal lichtplan.

We werken zowel voor particulieren als woningbouwverenigingen, bedrijven en de utiliteitsbouw. Daarbij komen we niet enkel om het elektra klakkeloos aan te leggen; we denken graag actief met u mee over de beste aanpak en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Het werk van Van Lokven Elektro? Dat geeft gegarandeerd een verhelderend resultaat.

Meer informatie

Wilt u graag een advies over het laten aanleggen van elektra of heeft u een andere vraag over een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

reviews
Onze klanten aan het woord

Inductiekookplaat aansluiten
Na contact om offerte op te nemen, snelle reactie. Duidelijke uitleg van werkzaamheden etc. Levert net werk! Zeer aan te raden.

Frans de Lange

Particulier

Diverse elektro klussen
Wij hebben Stefan al meerdere elektro klussen laten uitvoeren in ons huis. Een vakman met verstand van zaken die zijn afspraken nakomt.
Laura de Boer

Particulier

Verbouwing zakelijk pand
Voor de 2e keer verschillende diensten door Van Lokven Elektro laten uitvoeren. Stefan is een elektriciën met verstand van zaken.
Maurice de Vaan

Zakelijk